Dočekaće takmičare na cilju: Vesić dolazi u Banjaluku zbog biciklističke trke

03.09.2020. | 18:05

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dočekaće bicikliste na cilju posljednje etape 14. biciklističke trke „Beograd – Banjaluka“.

Prvi čovjek trke Vladimir Кuvalja sastao se sa čelnicima srpske prestonice prije dvadesetak dana i tom prilikom Vesić je dao punu podršku za održavanje manifestacije koja spaja isti narod sa dvije strane Drine.

“Izuztetno smo zahvalni, ne samo Vesiću, nego svim gradovima i institucijama koji su podržali trku. Sa Vesićem sam imao vrlo kvalitetan razgovor, već nam je mnogo pomoga, a njegovim dolaskom u Banjaluku, koliko čujem prvim, otkako je zamjenik gradonačelnika, velika je stvar i priznanje za naš rad i trud svih ovih godina”, rekao je Кuvalja.

Trka počinje sutra prvom etapom koja će biti vožena od Beograda do Bijeljine, druga je na programu u subotu od Bijeljine do Vlasenice, karavan će od Teslića do Prnjavora voziti u nedjelju, dok je veliko finale u ponedjeljak kada će biciklisti iz dvadesetak zemalja startovati u Derventi, a trku završiti spektakularnim krugovima u Banjaluci.