Dobre partije Srba u NBA ligi: Jokić ostvario dabl-dabl, zapažena rola Bogdanovića VIDEO

07.04.2021. | 08:27

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Detroit Pistonse sa 134:119, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića, koji je postigao 27 poena u 27 minuta i tome dodao 11 asistencija.

Ovo je 83. dabl-dabl Jokića u karijeri, u šestoj pobjedi u nizu za Denver.
​Kako je Denver dominirao od prvog minuta, centar iz Sombora na terenu je proveo samo tri četvrtine, pošto je razlika u četvrtoj bila ogromna, pa nije bilo potrebe da ulazi u igru.
Košarkaši Atlante Hoksa pobijedili su ekipu Nju Orleans Pelikansa rezultatom 123:107, u meču u kom je odličnu partiju ostvario Bogdan Bogdanović.

Srpski reprezentativac je u usponu forme, nakon povrede je postepeno izrastao u jednog od lidera tima iz Džordžije i njegove dobre role već su postale konstantne, prenose beogradski mediji.
Bek Atlante je meč završio sa 21 poenom, a uz to je svom učinku pridodao četiri skoka i asistencije. Za tri je šutiro pet od osam, a ukupno je imao visok procenat šuta iz igre, osam od 11.
“Sjajno je što se Bogi vratio i što je taj povratak označio njegov napredak. Tim ga je, na neki način, hranio loptama za njegove šuteve”, rekao je Bogdanovićev saigrač Tre Jang nakon utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=aRMZ9r3VbDc

Nemanja Bjelica je u porazu Majamija od Memfisa (112:124) završio meč sa četiri poena i šutem iz igre dva od pet uz dva skoka i asistencije.
Filadelfija je na krilima Džoela Embida slavila protiv Bostona u gostima sa 106:96, dok su Los Anđeles Lejkersi bili bolji, takođe u gostima, protiv Toronta 110:101.

Oznake: Nikola Jokić