Đokovićev trener objavom poljuljao javnost: Postao sam porodični nasilnik FOTO

17.10.2023. | 08:54

Jedna od najboljih trenerskih sezona Gorana Ivaniševića je u toku, Novak Đoković niže uspjehe, međutim na privatnom planu nekadašnji hrvatski teniser se definitivno nalazi u problemu.

Makar bi se tako moglo zaključiti.

On je u kasnim časovima u noći između ponedjeljka i utorka putem Instagrama uputio direknu poruku svojoj bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

– Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran – stoji u njegovom postu.

On i Tatjana, koja je oslovljena samo sa inicijalima, nisu u dobrim odnosima još od razvoda 2013. godine poslije četiri godine braka. Njih dvoje imaju i zajedničku kćerku i sina Amber Mariju i Emanuela, piše Telegraf.