Đoković o incidentu sa lopticom: Ne mogu obećati da to više nikada neću uraditi

14.09.2020. | 14:10

Nakon sjajnog finala US Opena, nevjerovatne drame obilježene preokretom Dominika Tima, oglasio se i Novak Đoković koji je čestitao obojici na sjajnom tenisu u posljednjem meču turnira.

“Evo šta je sport. Poštovanje, uvažavanje, prijateljstvo. Bez obzira na rivalstvo između ove dvojice tenisera koji su imali nevjerojatnu borbu, ipak su pokazali veliko srce i nadahnuli brojne igrače”, napisao je prvi tenisač svijeta, te je dodao: “Hvala vam što se sjajno zalažete za svoje karakterne vrijednosti i vidite uvijek ono što je najvažnije, a to su ljubav i poštovanje jedni prema drugima.”

“Čestitam obojici za sjajan uspjeh i za fantastičan meč”, napisao je Novak, koji je diskvalifikacijom u osmini finala završio svoje učestvovanje u Njujorku.

Tim i Aleksandar Zverev bili su gosti Novaka Đokovića na “Adria Touru”, seriji turnira koja se trebala održati u Beogradu, Zadru, Podgorici, Banjaluci. No, kako je Grigor Dimitrov otkrio da je pozitivan neposredno uoči zadarskog finala, serija je otkazana.

“Ko kaže da im “Adria Tour” nije koristio”, samo su neki su od komentara nakon objave Novaka Đokovića, a koji potvrđuju da je ekipa s tog turnira zaista u dobroj formi.

Sad kreće “zakasnjela” sezona na zemljanoj podlozi, Rim, pa veliko finale u Parizu na Rolan Garosu.

Inače, Novak je učestvovao u razgovoru s novinarima u Rimu (video čat) gdje je izjavio nešto vrlo zanimljivo.

“Pravila su jasna. Prihvatio sam odluku i nastavio dalje. Tako je, kako je. Ne mogu obećati ili garantovati da više nikad neću uraditi nešto ovako. Naravno, daću sve od sebe, ali znate, sve je moguće u životu”, izjavio je Novak u prvom razgovoru s novinarima nakon US Opena, prenose SN.