Đoković ima želju: Srpski teniser volio bi Džordana da izvede na večeru VIDEO

23.02.2021. | 09:22

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković razgovarao je za zvaničan sajt Australijan opena u kom je otkrio jedan od trikova koji mu pomažu da izgleda bolje na terenu.

Đoković je nedavno, podsjetimo, osvojio svoj 9. Grend slem u Melburnu, a razgovor sa Noletom pravio je dječak iz Srbije Andrija Mihajlović.
Na pitanje šta radi na terenu da bi bolje igrao, Đoković je rekao:
“Fokusiram se na disanje. Stalno dišemo, ali nikad o tome ne razmišljamo. Kada počneš da razmišljaš o tome i fokusiraš se, onda možeš da poboljšaš funkcionisanje i to je jedan od najlakših trikova da se fokusiraš.”
Pričao je Novak i o porodici i sportovima koje voli pored tenisa.

“Imam dvoje divne djece, Stefana koji ima šest godina, Taru, ima tri. Provodim najviše vremena sa njima. Volim ostale sportove, dosta vremena u djetinjstvu proveo sam u planinama, skijao sam dosta. To je divan sport, lijep je osjećaj spustiti se niz planinu, to je možda omiljeni sport poslije tenisa. Onda slijede svi sportovi sa loptom, fudbal, košarka, rukomet… Volim golf”, istakao je Đoković koji je dodao da bi od slavnih ličnosti volio Majkla Džordana da izvede na večeru, prenosi Telegraf.rs.