Diler šokirao novinara: Pokazao vrećicu kokaina u direktnom TV prenosu VIDEO

11.04.2023. | 21:10

Navijači na fudbalskim utakmicama znaju nekada pretjerati, ali ono što se dogodilo danas u TV prenosu Sport Italije je prešlo sve granice.

Tokom izvještavanja u živom telvizijskom prenosu, italijanski kolega Tankredi Palmeri morao je prekinuti priču o meču između Benfike i Intera, nakon što je naidentifikovana osoba pred kameru pokušala staviti vrećicu onoga što je Palmeri nazvao kokainom.

Incident se dogodio na Trgu trgovine u Lisabonu, pred stotinama ljudi.

Kolega je reagovao munjevitom brzinom kako bi spriječio muškarca da vrećicu sa bijelim prahom stavi pred kameru, ali kokain se ipak, iako na kratko, pojavio u televizijskom prenosu.

Palmeri je odmah prekinuo priču o fudbalu i ušao u raspravu sa nepoznatim muškarcem.

“Mamma mia, ovaj tip je zaista imbecil. Ti si imbecil patentirani idiot. Ne znam jeste li vidjeli šta je uradio. Nema svrhe praviti se da se ništa nije dogodilo. Stavio pred kameru kesicu kokaina u direktnom prenosu. Ovaj idiot koji, moram reći, nije Italijan, čini mi se kao Južnoamerikanac, ali ne mogu da odgonetnem nacionalnost. Dođi pred kameru, da te svi vide, da ti vide lice, da te odmah uhapse. Imbecil”, nervozno je prokomentarisao Palmeri, a zatim nastavio sa izvještavanjem.