Dilejni oduševljen igračem Partizana: Panter će naredne sezone igrati NBA ligu

26.04.2023. | 16:56

​Američki košarkaš Malkom Dilejni je očigledno pod jakim utiskom onog što je kapiten Partizana Kevin Panter uradio sinoć protiv Reala u Madridu, kada je trojkom na 0.4 sekunde do kraja donio pobjedu srpskom timu rezultatom 89:87 i vođstvo od 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige. Dilejni je na društvenim mrežama istakao da bismo Pantera od naredne sezone mogli da gledamo u NBA ligi.

Poslije fenomenalne partije Pantera protiv Reala nižu se hvalospjevi na račun ovog beka šutera, pa se čak otišlo dotle da je španska “Marka” nagovijestila da bi on mogao da zaigra za Srbiju.

Dilejni razmišlja u drugom pravcu.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Proud of my lil bro kp… he should still be in Milan.</p>&mdash; malcolm delaney (@foe23) <a href=”https://twitter.com/foe23/status/1650991202253127680?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 25, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8”></script>

“Ponosan sam na mog malog brata KP. Trebalo bi i dalje da je u Milanu”, napisao je Dilejni aludirajući na zajedničke dane u Armaniju, u kojem su prije dvije godine stigli do polufinala Evrolige i izgubili od Barselone.

U odgovoru na njegovu objavu, jedan od Twitter korisnika je istakao kako bi Panter trebalo da igra u NBA ligi, a Dilejni dijeli to mišljenje.

“Znamo kako to ide. Biće, pustite ga da dođe do toga. Sljedeće godine će biti tamo”, zaključio je Dilejni.

Oznake: Kevin Panter