Detaljna olimpijska prognoza: Po analizi, srpski sportisti će osvojiti devet medalja

19.07.2021. | 17:28

Srbija se vraća sa devet medalja? Detaljna prognoza olimpijskih medalja – Dvije će biti zlatne, jedna je Novakova!

Po prognozama, srpski sportisti će osvojiti devet medalja, ali u to nisu uračunati neki ljudi od kojih mi očekujemo odličje!

Ostala su još samo , a četiri dana do početka Olimpijskih igara u Tokijusrpski sportisti se već uveliko spremaju za dugo čekana nadmetanja u kojima će pokušati da se ostvare najveće uspjehe u svojim karijerama.

Srbija će imati 86 predstavnika, među kojima će najveće ime biti Novak Đoković, a srpskim takmičarim se u Tokiju predviđa devet medalja!

Jedini srpski takmičari kojima AP predviđa osvajanje zlatne medalje su Novak Đoković u muškom singlu na teniskom turniru, kao i Jovani Preković, karatistkinji koja će se takmičiti u kategoriji do 61 kilograma.

Srebrne medalje za srpske sportiste AP očekuje od ženske košarkaške reprezentacije, muške selekcije u basketu 3×3 i muške vaterpolo reprezentacije.

Takođe, srebro bi kući mogao da ponese kajakaš Strahinja Stefanović, kom AP daje velike šanse na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tu je još nekoliko takmičara, prije svega u streljaštvu i borilačkim sportovima, koji bi mogli prijatno da nas iznenade na Olimpijskim igrama.

Pa, po našim proračunima, mogla bi Srbije i preko 10 medalja, prenosi Mondo.