Delije oduševljene! Simanić u Areni – heroj Srbije dolazi da bodri Zvezdu

05.10.2023. | 13:05

Stric Boriše Simanića, Mladen, najavio je emotivno veče na meču Evrolige između Crvene zvezde i Asvela. Očekuje se dolazak Boriše na utakmicu, navijači Crvene zvezde pozdraviće ga kako dolikuje.

Potvrđen je dolazak Boriše, koji je željan pozitivne energije, koja mu je i dala snage u Manili poslije gubitka bubrega. Emotivno je bilo sve što se desilo na Filipinima, Boriša je dao krila ekipi čim se javio iz bolnice, a rezultati ekipe su bili povratna energija Boriši da prevaziđe sve nedaće.

Sada će i Crvena zvezda, klub za koji navija i za koji je igrao, pružiti Boriši priliku da još jednom dobije dodatni impuls za što brži oporavak.

Boriša nastavlja karijeru

Boriša Simanić je ime junaka reprezentacije Srbije sa Mundobasketa. Krilni centar Srbije je u Manili na meču sa Južnim Sudanom izgubio bubreg, nakon udarca Nunija Omota. Mnogi su se plašili za njegovu karijeru, a sada se tim povodom oglasio i njegov agent Miško Ražnatović, koji je poslao jasnu poruku o toj temi.

Jedan od najvećih svjetskih menadžera oglasio se oko Borišinog stanja, uz zajedničku fotografiju iz agencije.

– Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema, napisao je Miško Ražnatović.