“Delije” mahale novčanicama, navijači Sitija uzvratili: Kupićemo vaš klub VIDEO

20.09.2023. | 09:51

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija 3:1 u prvom meču ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona uprkos vrlo dobrom utisku koji su ostavili na stadionu “Etihad”.

Crveno-bijeli su čak i poveli u finišu prvog poluvremena golom Osmana Bukarija, međutim u nastavku je uslijedio veliki i ruku na srce očekivani preokret.

Dio šoua ukrale su pristalice na tribinama, posebno navijači Crvene zvezde koji su sve vreme navijali i bili vjetar u leđa svojim igračima. Prije meča u ogromnom korteu su došli do stadiona, vrlo burno su proslavili prvi pogodak, a pažnju su privukli i u jednom momentu kada su prema fanovima “građana” uperili novčanice.

 

Jasno je da su time aludirali na ogroman novac koji su Arapi slili u kasu Mančester sitija tokom posljednjih petnaestak godina. Rivali su na to imali vrlo zanimljiv, ali i pomalo čudan odgovor.

“Kupićemo vaš klub, spalićemo ga”, uzvikivali su navijači Mančester sitija.

Osim toga pristalice engleskog tima su u jednom momentu uzvikivale da je njihov tim šampion Evrope, ali tada ni rivali nisu ostali dužni.

Crvena zvezda meč drugog kola Lige šampiona igra za dve nedelje kod kuće protiv Jang Bojsa. Do tada ih najprije za tačno sedam dana očekuje vječiti derbi sa Partizanom.

Oznake: Delije, Navijači