Dejvida Bruksa čeka životna borba! Užasne vijesti za jednog od najboljih fudbalera Bornmuta

14.10.2021. | 10:31

Užasne vijesti stižu iz Premijer lige. Jedan od najboljih igrača Bornmuta je otkrio da ga čeka životna borba.

Dejvid Bruks (24) se oglasio putem društvenih mreža i saopštio da ima rak i da je spreman za bitku. Upravo zbog toga je propustio prethodni meč reprezentacije Velsa.

Mladi fudbaler je potvrdio loše vijesti i pričao je kako je do svega toga došlo.

“Ovo je veoma teška poruka koju pišem. Dijagnostikovan mi je Hodžkinov limfom drugog stepena. Počinjem sa terapijama sljedeće sedmice. Za mene i moju porodicu je sve ovo veliki šok, ali su prognoze pozitivne. Uvjeren sam da ću se oporaviti u potpunosti i da ću se vratiti na teren. Želim da se zahvalim doktorima, sestrama, konsultantima i svima koji su me tretirali sa puno profesionalizma, toplote i razumijevanja u ovom periodu”, napisao je Bruks.

Posebno je zahvalan medicinskom osoblju reprezentacije Velsa.

“Hvala svima u FS Velsa, jer bez reakcije medicinskog tima možda ne bismo otkrili ovu bolest. Zahvalan sam i Bornmutu za svu podršku i pomoć. Svestan sam da će ovo privući veliko interesovanje medija, ali želim sve da zamolim da poštuju moju privatnost u narednim mjesecima. Objavljivaću vijesti o svom narpetku i svemu kada god budem mogao. U međuvremenu želim i da se zahvalim svima na podršci koja mi mnogo znači. Vidimo se uskoro na terenu, jedva čekam da vas vidim dok igram sport koji svi volimo”, poručio je Bruks.

Oznake: Dejvid Bruks, Fudbal