Dejvida Bruksa čeka životna borba! Užasne vijesti za jednog od najboljih fudbalera Bornmuta

Užasne vijesti stižu iz Premijer lige. Jedan od najboljih igrača Bornmuta je otkrio da ga čeka životna borba.

Dejvid Bruks (24) se oglasio putem društvenih mreža i saopštio da ima rak i da je spreman za bitku. Upravo zbog toga je propustio prethodni meč reprezentacije Velsa.

Mladi fudbaler je potvrdio loše vijesti i pričao je kako je do svega toga došlo.

“Ovo je veoma teška poruka koju pišem. Dijagnostikovan mi je Hodžkinov limfom drugog stepena. Počinjem sa terapijama sljedeće sedmice. Za mene i moju porodicu je sve ovo veliki šok, ali su prognoze pozitivne. Uvjeren sam da ću se oporaviti u potpunosti i da ću se vratiti na teren. Želim da se zahvalim doktorima, sestrama, konsultantima i svima koji su me tretirali sa puno profesionalizma, toplote i razumijevanja u ovom periodu”, napisao je Bruks.

Posebno je zahvalan medicinskom osoblju reprezentacije Velsa.

“Hvala svima u FS Velsa, jer bez reakcije medicinskog tima možda ne bismo otkrili ovu bolest. Zahvalan sam i Bornmutu za svu podršku i pomoć. Svestan sam da će ovo privući veliko interesovanje medija, ali želim sve da zamolim da poštuju moju privatnost u narednim mjesecima. Objavljivaću vijesti o svom narpetku i svemu kada god budem mogao. U međuvremenu želim i da se zahvalim svima na podršci koja mi mnogo znači. Vidimo se uskoro na terenu, jedva čekam da vas vidim dok igram sport koji svi volimo”, poručio je Bruks.

Ostavite komentar: