“Dao bih litar krvi za Ligu Evrope”: Dejan Stanković silno žali plasman u evropsko takmičenje

Razumijem kritike, ali nikom ne može da bude više krivo nego meni i igračima što smo eliminisani od Omonije, poručio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na današnjoj konferenciji za medije uoči prvenstvene utakmice protiv Voždovca više pričao o Omoniji, a želio je i da pojasni izjavu poslije žrijeba kada je rekao sa Zvezda nije imala sreće kada je izvukla pobjednika susreta Ararat – Celje.

“Nikada ne igram sa inteligencijom Zvezdinih navijača. Bilo mi je krivo što ne igramo kod kuće, jer Marakana nosi posebnu energiju. Samo mi je to krivo. Naravno da sam prezadovoljan žrijebom i da smo na tom meču aposlutni favoriti“, rekao je Stanković.

Ponovio je da je bilo dosta dobrih stvari na meču protiv Omonije i poručio da veliki klub kao što je Zvezda mora da ide naprijed.

“Nemam ja ovdje šta da se pravdam. Zvezda je klub koji mora stalno da ide unaprijed. Uradićemo sve da dođemo do Liga Evrope. Dao bih litar krvi da tako bude. Imamo još jednu prepreku“, rekao je Stanković.

Kada je u pitanju duel protiv Voždovca najavio je promjene.

“Poslije izuzetno teške utakmice koju smo odigrali prije nekoliko dana sigurno da će biti izmjena u timu. Imamo vremena danas i sutra da vidimo kako se igrači osjećaju. Nećemo rizikovati nijednog momka za kojeg nismo sigurni da je u potpunosti spreman”, poručio je Stanković.

Utakmica 8. kola Superlige između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 21 sat.

Ostavite komentar: