Dan fudbala RS: Piksi stiže u Banjaluku

01.03.2022. | 10:04

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi biće gost 11. izdanja manifestacije “Dan fudbala RS” u organizaciji Fudbalskog Saveza Srbije.

Pomenuta manifestacija će biti održana u Banjaluci 17. marta, a osim Piksija doći će i delegacija Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) koju će predvoditi Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović.

“Izrazili smo želju da ugostimo selektora Stojkovića i na ovaj način hoćemo da ga ispratimo na Svjetsko prvenstvo i on je potvdrio dolazak na ‘Dan fudbala RS’. Imaćemo još mnogo zvanica iz regiona i želimo da iz Banjaluke pošaljemo lijepu fudbalsku sliku punu ljubavi, a da ovo izdanje Dana fudbala bude na najvišem nivou do sada”, rekao je Vico Zeljković, predsjednik N/FS BiH i FS RS.

Zeljković je istakao da će u narednim danima biti poznato da li će se manifestacija održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci.

“Obavićemo razgovor sa vodećim ljudima Banskog dvora jer je naša želja da u godini kada FS RS slavi 30. rođendan organizujemo manifestaciju na visokom i spektakularnom nivou”, jasan je Zeljković koji je nedavno boravio u Beogradu gdje je bio gost FSS.

Dodajmo i to da je uz FSRS organizator manifestacije “Dana fudbala RS” i Sportski žurnal, a sve uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi RS, prenose Nezavisne.

Oznake: Banjaluka, Piksi