Dan D za Partizan: Sutra odluka o Mijailoviću

Nakon tročasovne rasprave i podijeljenih mišljenja, svi članovi UO KK Partizan su podržali prijedlog da Ostoja Mijailović, predsjednik kluba do petka donese konačnu odluku i sa njom izađe u javnost.


Upravni odbor KK Partizan, sastao se ove srijede i na sjednici su usvojeni izvještaji o radu sportskog direktora Nikole Lončara i direktora Kijanovića o sezoni 2019/20. Pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave donio odluku da podrži prijedlog koji se ovlašćuje predsjednik Ostoja Mijailović da do petka donese odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.
Nakon veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, iznijeli su podjeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gdje se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.Zbog specifičnosti situacije, konferencija za medije KK Partizan se odlaže za petak, 5. jun u 15 časova, kada će predsjednik Ostoja Mijailović saopštiti konačnu odluku. Podsjetimo, konferencija je isprva bila zakazana za četvrtak, 4. jun u 15 sati.

 

Izvor: Srpskainfo

Ostavite komentar: