“Da li je vrijeme za izvinjenje”: Poruka Federeru od dječaka kojeg je pogodio lopticom

09.09.2020. | 15:46

Hit Džejmison, momak kojeg je Rodžer Federer 2006. godine slučajno pogodio lopticom tokom meča, prokomentarisao je diskvalifikaciju Novaka Đokovića.

Džejmison je prije 14 godina bio klinac koji je skupljao loptice i u jednom trenutku je nenamjerno pogođen od strane Švajcarca. Federer je promašio prvi servis, protivnik mu je vratio lopticu, a on je potom udarcem iza leđa.

Švajcarac ga nije namjerno pogodio, očigledno je htio da mu doda lopticu, međutim to je uradio nešto jače, te dečko nije bio spreman.

“2020. godina: Đoković pogodi sudiju i bude diskvalifikovan sa turnira. godina 2006: Federer izvede trik udarac i pogodi me u testise, i uz osmeh kaže “moraš da budeš spreman”. Prošlo je 14 godina, Rodžere – da li je vrijeme za izvinjenje?”, napisao je Džejmison na Tviteru.

Jasno je da se dve situacije razlikuju jer je Novak pogodio gospođu u predelu vrata, nakon čega je pala na pod i teško disala, međutim obojica su nenamjerno pogodili nekoga na terenu, samo je na jednog primenjeno pravilo, a na drugog nije, piše Srpskainfo.

Oznake: Federer, Loptica, Poruka