“Da li je vrijeme za izvinjenje”: Poruka Federeru od dječaka kojeg je pogodio lopticom

Hit Džejmison, momak kojeg je Rodžer Federer 2006. godine slučajno pogodio lopticom tokom meča, prokomentarisao je diskvalifikaciju Novaka Đokovića.

Džejmison je prije 14 godina bio klinac koji je skupljao loptice i u jednom trenutku je nenamjerno pogođen od strane Švajcarca. Federer je promašio prvi servis, protivnik mu je vratio lopticu, a on je potom udarcem iza leđa.

Švajcarac ga nije namjerno pogodio, očigledno je htio da mu doda lopticu, međutim to je uradio nešto jače, te dečko nije bio spreman.

“2020. godina: Đoković pogodi sudiju i bude diskvalifikovan sa turnira. godina 2006: Federer izvede trik udarac i pogodi me u testise, i uz osmeh kaže “moraš da budeš spreman”. Prošlo je 14 godina, Rodžere – da li je vrijeme za izvinjenje?”, napisao je Džejmison na Tviteru.

Jasno je da se dve situacije razlikuju jer je Novak pogodio gospođu u predelu vrata, nakon čega je pala na pod i teško disala, međutim obojica su nenamjerno pogodili nekoga na terenu, samo je na jednog primenjeno pravilo, a na drugog nije, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: