Crveno-bijeli osvojili šestu titulu u nizu: “Pravimo tim za Ligu šampiona”

22.04.2023. | 21:10

“Ovo je najubjedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i vjerujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat”, rekao je generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić poslije pobjede protiv TSC-4:1, osvojene 34. titule i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

“Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim dijelom zasluga upravo naš, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku ljetnjih priprema 2022. godine, svjesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspjeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mjesec dana prije završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu”, rekao je Terzić.

Pred crveno-bijelima je, dodao je on, još šest utakmica u prvenstvu koje će shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastave da pobjeđuju.

“Takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati ljetnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju”, istakao je Terzić.