Crvena zvezda stigla u Rusiju: Na spisku 28 imena, dvojica precrtana

02.07.2023. | 11:35

Crvena zvezda stigla je u Rusiju i tamo će odraditi drugi deo priprema. Izraelski trener Barak Bahar poveo je 28 igrača koji će biti u konkurenciji za prijateljske utakmice i treninge koji očekuju ekipu. Na spisku nema “precrtanih” Slavoljuba Srnića i Marka Gobeljića, Jegor Prucev ostao je u Beogradu zbog povrede, Irakli Azarov je na Evropskom prvenstvu za mlade, ali za njega postoji i ponuda Šahtjora.

Srpski tim će odigrati tri prijateljske utakmice na pripremama u Rusiji i sve tri počeće u 18.30 časova. Prvi rival je Zenit (4. jula), pa Nefči (8. jula) i onda Fenerbahče (12. jula). Početak Superlige pomjeren je za nedelju dana i šampionat će početi 29. jula.

Ovo je spisak igrača koje je Bahar poveo u Rusiju: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.