Crvena zvezda ispratila Trepču sa osam golova u mreži

10.10.2019. | 18:35

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u sportskom centru u Staroj Pazovi savladali ekipu Trepče.

Veljko Simić postigao četiri pogotka za crveno-bele. Utakmica je trebalo da se igra u sredu u Žitkovcu, ali je dan kasnije odigrana u centru FSS-a, pošto delegaciji Zvezde nije dozvoljen ulazak u južnu srpsku pokrajinu.

Zvezda je savladala ekipu Trepče iz Kosovske Mitrovice sa 8:0 i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije.

Crveno-beli su dominirali tokom svih 90 minuta, u drugom poluvremenu se i raspucali i sasvim zasluženo našli svoje mjesto među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem klupskom takmičenju u Srbiji.

Veljko Simić postigao je četiri pogotka, dva u prvom poluvremenu, dok su se u nastavku u listu strelaca upisali i Van la Para, Vukanović, Tomane i Vulić.

Utakmica je odigrana u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, pošto je prethodno Crvenoj zvezdi onemogućen ulazak u južnu srpsku pokrajinu.

Utakmica je trebalo da se igra u srijedu u Žitkovcu.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle ubjedljive pobjede i izrazio nadu da će ekipa uskoro gostovati na Kosovu.

“Tražio sam da profesionalno odradimo utakmicu, tako je jedino ispravno. Čestitao bih igračima Trepče, vidjeli smo dosta stvari koje su dobre. Meni je posebno drago što smo igrali protiv Trepče, draže bi mi bilo da smo odigrali na Kosovu, nadam se da ćemo imati priliku da igramo i na Svetoj srpskoj zemlji”, rekao je Milojević.

 

Izvor:(RTS)