Crne slutnje se obistinile: Nakon nekoliko dana potrage i misterije pronađeno tijelo čuvenog fudbalera

18.02.2023. | 08:35

Užasne vijesti stižu iz Turske, jer je fudbaler Hatajspora i reprezentativac Gane Kristijan Atsu pronađen mrtav, prema riječima njegovog menadžera.

Turski mediji prenijeli su vijest koju je saopštio Murat Uzunmehmet, koji je na društvenoj mreži objavio da je Kristijan Atsu pronađen mrtav ispod ruševina.

„Kristijan Astu je pronađen, ali je nažalost preminuo”, pisalo je u Muratovoj objavi, dok je izjavu dao i za novinsku agenciju „Demiroren“.

Na taj način obistinile su se crne slutnje, nakon što su prije tri dana u blizini zgrade u kojoj je živio Atsu, a koja je srušena do temelja, pronađene njegove patike.

„Beživotno tijelo Kristijana Atsua pronađeno je ispod ruševina. Pronađen je i mobilni telefon, trenutno se prikupljaju njegove stvari“, dodao je u svojoj izjavi njegov agent Murat.

Tako je na najtužniji mogući način okončana 12-dnevna potraga za bivšim fudbalerom Porta, Čelsija i Njukasla.

Nevjerovatna je njegova priča, s obzirom na to da je veče prije razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju 6. februara, postigao pobjedonosni gol za Hatajspor protiv Kasimpaše u 97. minutu, da bi kasnije završio pod ruševinama zgrade zbog razornog zemljotresa.

Atsu, koji je inače bio saigrač Aleksandru Mitroviću u Njukaslu, stigao je u Hatajspor krajem 2022. godine, a prvi gol postigao je baš veče prije razornog zemljotresa i to u posljednjim sekundama meča.

Tridesetjednogodišnji Atsu odigrao je i 65 utakmica za nacionalni tim Gane, postigavši devet pogodaka.
Mediji su prethodnih dana lansirali oprečne informacije povodom njegovog nestanka. Pisalo se o tome kako je izvučen iz ruševina, kako je živ i kako je u bolnici, ali je to demantovano. Pojavila se i vijest da je mrtav, ali je i to demantovano. Nažalost, sada su se crne slutnje obistinile, a potvrda je stigla od njegovog menadžera koju su prenijeli turski i svjetski mediji.

 

 

Oznake: Ruševine, Tijelo, Turska