Ćorić donio dobre vijesti za navijače: Radnik više nije na koljenima

Predsjednik Fudbalskog kluba Radnik Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe neke akutne finansijske probleme i da klub sada može nastaviti svoje pohode.

“Mogu sve da uvjerim da Radnik više nije na koljenima i da smo uspjeli da riješimo neke akutne finansijske probleme”, rekao je Ćorić na današnjoj konferenciji za novinare u Bijeljini.

On je istakao da su trenutni momenti veoma važni za Radnik, da klub možda jeste “pao na koljena”, ali kada mu svi daju podršku da se uspravi, on može da nastavi tamo gdje je stao.

Član Upravnog odbora Mladen Žižović ukratko se osvrnuo na igrački kadar koji je zatečen na dan osnivanja novog Upravnog odbora, a zatim predstavio nove igrače koji su potpisali ugovor sa klubom.

“Ponosan sam što sam i sam dio ove porodice koja ima veliku društvenu odgovornost”, istakao je on.

Žižović je zahvalio novom rukovodstvu kluba, jer je uvjeren da će novonastalu situaciju postaviti na svoje mjesto.

“Radnik je dugo bio brend u sportskoj prošlosti u BiH, a sada, na sreću, ima podršku mnogih, kada se našao na koljenima”, dodao je on.

Trener Velibor Đurić, šef stručnog štaba, najavio je prvu utakmicu trećeg kola lige protiv Fudbalskog kluba Ljubić iz Prnjavora.

Ostavite komentar: