Četvorica bivših u FK Borac: Među njima i trener Tomislav Ivković

04.06.2022. | 19:08

FK Borac saopštio je danas kako su klub napustili trener Tomislav Ivković, njegov pomoćnik Armando Marenci te dvojica fudbalera.

Nakon svega nekoliko mjeseci saradnje Ivković i Marenci odlaze iz kluba na čijoj se klupi nisu proslavili, iako je Borac osigurao plasman u Evropu.

“FK Borac ovim putem želi da obavijesti javnost da su Tomislav Ivković, dosadašnji šef stručnog štaba i Armando Marenci, asistent u stručnom štabu, napustili naš klub nakon isteka ugovora.

FK Borac želi da se zahvali Tomislavu Ivkoviću i Armandu Marenciju na svemu što su uradili tokom boravka u Banjaluci i da im poželi puno sreće u nastavku karijere.

Naše redove napustili su, po isteku ugovora, Panajotis Moraitis i Ferhad Ajaz.

Nakon skoro godinu i po dana uspješne sadanje, Panajotis Moraitis odlazi iz našeg kluba, a ostaće upamćen kao prvi grčki fudbaler koji je nosio dres FK Borac. Odigrao je 49 utakmica uz deset postignutih golova, a pamtiće se i njegove bravure sa terena. Tresao je mreže u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a „makazice“ sa Pecare jedan su od najljepših poteza minule sezone.

Panajotis Moraitis svojim igrama dao je veliki doprinos svim rezultatma našeg kluba u proteklom periodu, od osvajanja šampionske titule do novog izlaska na evropsku scenu.

Ferhad Ajaz u naš klub stigao je tokom zimskog prelaznog roka. Odigrao je deset utakmica uz dva postignuta gola, a tokom proljećnog dijela sezona dao je svoj doprinos konačnom rezultatu.

Panajotisu Moraitisu i Ferhadu Ajazu, naš klub želi puno sreće u nastavku karijere“, navodi se u saopštenju Fudbalskog kluba Borac.