Čeka se odgovor srpskog igrača! Meloun: Treba nam više od Jokića

22.08.2020. | 17:33

Juta je prilično lako dobila Denver i sada vodi s 2:1 u seriji, a trener Nagetsa, Majkl Meloun, rekao je da bi volio da vidi njegovog centra, Nikolu Jokića, kako diže nivo igre.

Jer, to je očigledno izlaz za Melouna u ovoj seriji protiv Jute.

Nagetsi su vezali dva poraza, a Meloun gleda sada u Jokića.

“Nisam imao priliku još da pričam sa njim, 15 poena, šest asistencija, pet skokova… To su OK brojke od Nikole, ali, očigledno je da nam treba više. Posebno kada Rudi Gober ima utakmicu kakve je imao”, rekao je Meloun.

Inače, Gober je na posljednjoj utakmici imao 24 poena i 14 skokova.

“Rudi Gober je dominirao protiv nas. Mi nećemo moći nikud ako Nikola i Džamal daju zajedno 27 poena. Najbolji igrači istupe i igraju dobro. Sada kada sam to rekao, ne radi se samo o Džamalu, niti samo o Nikoli. Svi ostali imaju posao koji moraju da urade, to se odnosi i na mene. I niko ne daje rezultate. Ja ne vodim dovoljno dobro, ne igramo dovoljno dobro i imamo mnogo toga da promenimo pred četvrtu utakmicu”, kazao je Meloun.

Na kraju nešto optimističniji zaključak.

„Radi se o samo dvije utakmice zaredom. Nisu nas izbacili”, rekao je Meloun.

Jasno je da je ubjedljivi poraz u trećoj utakmici protiv Jute od 124:87 ostavio traga na Denveru. Vidjećemo već u narednoj utakmici kako će Nagetsi reagovati, a ujedno i kako će Jokić da se pokaže poslije ovih kritika od strane trenera.