Čak se hvalio na Instagramu: Ovo je napadač na Oliveru Jevtić VIDEO

12.10.2020. | 14:34

Manje od 24 časa bilo je potrebno bugarskoj policiji da pronađe vinovnika incidenta u Sofiji, koji je na startu atletske trke na 10 kilometara, žestoko udario i na kraju oborio srpsku atletičarku Oliveru Jevtić.

Po podacima sa Fejsbuka, njegovo ime je Bojan Vačev.

“Da, policija je već obaviještena o svemu. Hvala svima na pomoći”, napisala je jedna žena, čije je ime na Fejsbuku Iana Karra, a koja je prethodno inicirala potragu za agresorom.

“Dogodio se neviđen slučaj agresije na sportskom događaju od strane jednog učesnika prema drugom. Izvršen je sa umišljajem, što se vidi i po kadrovima kojeg su zabilježile kamere na licu mjesta! Žrtva je Olivera Jevtić, učesnica šest Olimpijskih igara! Ako neko prepoznaje mladića u crnoj trenerci, neka kaže policiji o kome je riječ! Hvala unaprijed”.

Nešto kasnije, već pomenuta osoba dodala je:

“Policija ima dosije, zna njegovo ime. Namjerno je sakrio broj. Želio je da izbaci iz trke Oliveru, jer je nagradni fond iznosio nekoliko hiljada evra… Ovo je ozbiljan prestup. Nije udaren neki slučajni prolaznik, već potencijalna pobjednica. Vidite da se napadač okreće oko sebe i da gleda koga treba da napadne”.

Zanimljivo da je Vačev poslije trke ponosno objavio fotografiju sa plasmanima, uz rečenicu „Top 600, dobar sam, Sofijski maraton”…

Ipak, nakon nekog vremena, izvjesna Gergana Mavrova mu je odgovorila rečenicom:

“A žena, koju si udario ramenom, da li si pomislio kako je, smeće jeb..o?”, prenosi Sprot klub.