Broj karata ograničen: Ulaznice za Borac – Kluž puštene u prodaju

09.07.2021. | 12:07

Fudbaleri Borca u utorak će ugostiti Kluž u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom u 20 časova uz direktan prenos na TV Arena sport, a prodaja ulaznica, kako je saopšteno iz Platonove ulice, počinje danas.

Ovog petka, ulaznice mogu da se kupe u tržnom centru Delta planet od 13 do 21 čas, te na Trgu Krajine od 20 do 22 časa.

Samo na ovim mjestima, ulaznice će moći da se kupe i u danima vikenda. U ponedjeljak će karte biti dostupne u kancelariji marketing službe FK Borac, a na dan utakmice, nekoliko časova prije početka, moći će da se kupe i na biletarnici ispod istočne tribine Gradskog stadiona.

Banjalučki klub je saopštio da je Shodno odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije i Instituta za javno zdravstvo dozvoljeno prisustvo publike na stadionu, ali je broj karata koje će da budu puštene u prodaju ograničen, a sve kako bi se ispoštovale važeće mjere nadležnih organa u vezi sa organizacijom sportskih događaja sa prisustvom publike.

Takođe, iz Borca su napomenuli da prisustvo gostujućih navijača nije dozvoljeno, te da će prilikom kupovine karata, kao i ulaska na stadion, biti potrebno priložiti lični identifikacioni dokument, kojim se dokazuje identitet, kao i prebivalište i državljanstvo Republike Srpske i BiH.

Cijene ulaznica su7 KM (sjever), 10 KM (istok) i 15 KM (zapad).

Osobama koje nemaju državljanstvo Republike Srpske i BiH neće biti dozvoljen ulaz.