Brkić nakon remija u Rusiji: Poletni smo i svakoj ekipi možemo da napravimo problem

01.02.2022. | 14:03

Remi u prvoj utakmici protiv ruskog Akrona (2:2) pokazao je stručnom štabu Borca na čemu treba da radi u nastavku priprema u Turskoj.

Trener Nemanja Miljanović je pružio šansu većini igrača po 45 minuta i primjetno je da će Banjalučani u nastavku šampionata Bosne i Hercegovine težiti drugačijoj igri nego u jesenjem dijelu. To je i normalno jer je ekipa doživjela brojne promjene, Jedan od novajlije je i Goran Brkić.

“Ekipa je mlada i polenta, meni se to dopada. Dinamična smo ekipa i uz kvalitetan rad i uz stvari koje imamo možemo da svakoj ekipi stvaramo problem. Naravno treba se još uigrati, imamo novih igrača među kojima sam i ja, ali uz kostur tima mislim da možemo samo da napredujemo. Momci dobro rade i puni su elana što samo može da nas raduje”, istakao je Brkić.

Vezni fudbaler ističe da iz svakog meča nastoji da izvuče pouke kako da bude bolji i unaprijedi igru.

Akron je bio protivnik na nivou. Golove smo primili iz individualnih grešaka, što je možda i dobro da vidimo na čemu da poradimo. Osjećao sam se fino na terenu i utakmica može da nam donese mnogo dobrog. Trudim se da poslije svake utakmice vidim šta mogu da popravim. Nikad nisam zadovoljan a posebno kad se odigra dobro onda treba tražiti greške koje trebaju da se ispravljaju.

Pripreme prolaze u kvalitetnom radu a rijetki sui  trenuci odmora u kojima se igrači opuštaju.

“Ritam priprema je na visokom nivou iz toga možemo biti samo jači. Koristimo odlične uslove koje imamo da radimo i uigravamo ekipu. Što se tiče slobodnog vremena malo odmara malo rekreacije stoni tenis. Ne bih trebao možda to ja reći ali eto pobijedio sam Ćuluma a u slobodno vrijeme nastojim da se uklopim sa ekipom. Cimer mi je Vušurović i zaista sa njim je uvijek smijeh, tako da je odlična atmosfera”, dodao je Brkić.

Naredni duel je protiv Arsenala iz Tule, 5. februara u 15 časova.

Oznake: Borac, Fudbal