Bratunčanka pokorila Evropu: Bokserski klub iz Banjaluke ugostio Saru VIDEO

06.05.2022. | 20:30

Za šampiona Evrope šampionski doček. Sara Ćirković nedavno je u Sofiji pokorila Stari Kontinent, a boravak u Banjaluci iskoristila je da, zajedno sa svojim trenerom obiđe i Bokserski Despot. Na omladinskom prvenstvu Evrope, Sara je pomela konkurenciji u ringu, a reprezentaciji Srbije donijela je dugo čekano zlato.

Rođena u Bratuncu, Sara s ponosom ističe da je evropsko zlato skovano i napornim radom u Republici Srpskoj i njenom Bokserskom klubu Obilić iz Zvornika. Nakon Evropske, cilja i Svjetsku titulu, na omladinskom mundijalu krajem godine, a kako kaže boks joj je ušao pod kožu čim je zakoračila u ring.

Sarin dolazak obradovao je sve u Bokserskom klubu Despot, pa su se na treningu svojski trudili da pokažu da i u njima ima štofa za dobre rezultate, prenosi ATV.

U Bokserskom klubu Despot hvale se i svojom Isidorom Dragišić koja je nastupila na Evropskom prvenstvu u Sofiji, po od trenerskim nadzorom Božidara Pejakovića, u ovom kubu, za kratko vrijeme, stasalo je već nekoliko takmičara koji su obogatili klupsku riznicu medalja.