Branislav Krunić poslije remija protiv Mladosti: “Nisam zadovoljan realizacijom i brzinom protoka lopte”

17.08.2019. | 23:14

Poslije remija protiv Mladosti iz Doboja Kaknja u timu Borca nikako ne mogu biti zadovoljni. Iako su imali terensku inicijativu u ovom meču, Banjalučani nisu uspjeli postići gol pa su se morali zadovoljiti samo jednim bodom.

Trener Branislav Krunić nakon meča žalio je zbog činjenice da njegov tim nije ostvario pobjedu.

Ekipa Mladosti je ekipa koja ima kompaktnost, na to sam upozoravao i prije početka utakmice, znali smo da igraju dobro na strani. Teško je probiti tu njihovu odovornost koju imaju u igri. Imali smo inicijativu, stvarali smo šnbse.

Ne možemo biti zadovoljni osvajanjem jednog boda. Ne možemo biti ni nezadovoljni, jer kada imate inicijativu protivnik može da vas kazni, a to se nije dogodilo. Idemo dalje primemo se za narednu utakmicu, za narednog protivnika

Osvrnuši se na negativne momente u igri Borca Krunić je rekao da je imamo primjedbe na određene segmente igre svog tima.

-Nisam zadovljan realizacijom, i brzinom protoka lopte u sredini i na protvničkoj polovini. Takođe, nisam zadovoljan pritiskom na na izgubljenu loptu, da je to bilo bilo malo bolje možda bismo i postigli taj toliko željeni gol – rekao je Krunić.

https://www.facebook.com/portalBL/posts/10156137248962471?__xts__[0]=68.ARBM1DC8lzksu2-SBfdFXJ7F4m0imWEMkhzu9d1TSnD__3hqbXCIeoJw3x_3E09Amyu4wEepk5SXno4MDiKxaVSqhsDdofeW6gjMAwKNHSDLU6UccQAOoSEW5zii443HGGe5zPiL62PP6RHwRDavAhwUySZzTZUBFtuUdjLowm5AVFsQ6BYmuvBCCrYAobFMY8gOrB5NNUzqKUCRpcmORoPkMiQYsWzuma74oJbkYeDloexpWWh5kmMySkS1k5XJUP_uHa7G-eZT6HW7Vh9byyWSGOFe9Pn4XmGjypOVU1NIFb9gHSo2yq7LFI3eOA9oHqhHd9Mrah8vu90oB3on&__tn__=-R

 

Beganović zadovoljan bodom

Trener Mladosti iz Doboja kod Kakanja bio je zadovljan osvojenim bodom

-Borac je bio dobar domaćin, ne samo na terenu nego i organizaciono. Odigrali smo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Bila je dosta otvorena i sa jedne i sa drge strane, bilo prilika na obje strane. Možemo biti zadovoljni bodom protiv Borca . Prvi put nismo primili pogotak, čestitam svojim momcima koji su odbili sve napade Borca – rekao je Beganović.

 

Izvor:(SrpskaInfo)