Borna Ćorić pozitivan na virus korona

22.06.2020. | 09:20

Hrvatski teniser Borna Ćorić pozitivan je na korona virus, pokazao je sinoćnji test koji su teniseri s Adria Toura napravili nakon što je ranije objavljeno da bugarski teniser Grigor Dimitrov zaražen.

Ćorić, najbolji hrvatski teniser, posljednjih dana družio se s bugarskim teniserom, igrali su košarku, bili zajedno na Kids Daju te su igrali i meč prvog kola jedan protiv drugog kada je Ćorić slavio s dva puta po 4:1.

Još dvojica tenisera s turnira u Zadru imaju korona virus, ali njihova imena još nisu objavljena, piše index.hr.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, riješio je da, zbog dobrog zdravstvenog stanja, ne ode sa ostalim učesnicima zadarskog turnira na hitno testiranje na novi korona virus, već da to uradi u Beogradu.

Ostali asovi, učesnici turnira, odlučili su se da se testiraju u Zadru. U nedjelju, kasno uveče, zvijezde su dovezene ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gde ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije, doktor Alan Medić.

Na parkingu je bilo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksander Zverev, Dona Vekić…

Za razliku od njih, Đoković će u Srbiji kontaktirati epidemiologe i obaviti neophodna testiranja na novi korona virus.