Borjan: „Bože zdravlja, vratiću se u Zvezdu“

04.11.2023. | 23:10

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan kaže da namjerava da se vrati u Ljutice Bogdana.

Borjan je šest godina proveo u crveno-bijelom dresu, a pred ovu sezonu je na zahtjev novog trenera Baraka Bahara otišao iz kluba i došao je Omri Glazer.

Glazer se ispostavio kao veoma dobar golman, a Borjan, sada čuvar mreže Slovana iz Bratislave na pozajmici, došao je u subotu da bodri nekadašnje saigrače protiv Radnika iz Surdulice.

„Nevjerovatan je osjećaj doći poslije toliko provedenih godina ovdje. Probudile su se emocije, mnogo mi nedostaje sve. Najbitnije je da su momci pobijedili, sada neka se koncentrišu i naprave veliku stvar protiv Lajpciga i pobjede za navijače koji to zaslužuju“, rekao je Borjan.

Zvezda je na svom terenu pobijedila sa 3:1, ali je meč riješila tek pred nadoknadu, penalom Gelora Kange, dok je Borjan prokomentarisao spomenutog Glazera.

„Glazer je nevjerovatan golman, ima sjajan refleks. Pričali smo. Samo neka nastavi ovako. Kiks se desi svakome, dešavao se i meni. To je normalno i deo je sporta. Zna gdje je došao, vjeruje u ekipu. Ima dobru konkurenciju u Popoviću i Vasiljeviću“, kazao je kanadski internacionalac.

Odgovorio je i na pitanje o povratku u Zvezdu. O tom pitanju je i ranije govorio i Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, rekavši da će se Borjan sigurno vratiti, samo nije izvjesno baš u kojoj ulozi.

„Naravno. Da ne kažem da je to glupo pitanje… Ova energija je neopisiva. Bože zdravlja, vratiću se jednog dana. Do juna imam ugovor sa Slovanom, poslije još dvije sa Zvezdom“, zaključio je Borjan.