Borčeva sportska srijeda – Na terenu fudbaleri, košarkaši i rukometaši

20.04.2021. | 19:54

Košarka tačno u podne. Fudbal u tri. Rukomet u pet. Ovako sutra izgleda raspored navijača Borca, koji u posljednje vrijeme imaju dosta razloga za zadovoljstvo. Njihovi ljubimci igraju dobro u svim kolektivnim sportovima, pa nema sumnje da će svi kojima su crveno-plave boje u srcu doći na svoje.

Sve počinje duelom košarkaša sa Podgoricom u ABA 2 ligi. “Crveno-plavi” su juče slavili sa četiri poena razlike. Božo Đumić poručuje da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da ostvare novu pobjedu, kojom bi izborili plasman u polufinale drugog po jačini regionalnog takmičenja. Poželio je i sreću rukometašima i fudbalerima.

Sa košarkaških slijedi selidba na fudbalske terene. Nakon velike pobjede u subotu protiv Sarajeva, Borac će sutra u revanšu protiv Klisa htjeti da ovjeri plasman u finale Kupa BiH najvjerovatnije jači za Milojevića i Jovanovića. Trener Marko Maksimović uvjeren je u pozitivan ishod, a kaže da ga raduju rezultati Borca i u drugim sportovima.

I nakon fudbala idemo na rukomet. Ukoliko žele do plasmana u polufinale Kupa BiH rukometaši Borca sutra na svom terenu moraju da nadoknade tri gola zaostatka protiv Izviđača. Nadaju se prolasku u finale, ali i dobrim rezultatima ostalih klubova iz Borčeve porodice, piše ATV portal.

Pored fudbala, košarke i rukometa ove sezone u Borcu mogu da budu ponosni i na rukometašice i odbojkaše. “Osice” drže prvo mjesto na tabeli Premijer lige BiH, dok su odbojkaši stigli do polufinala plej-ofa domaćeg šampionata.