Borac ubjedljiv u revanšu protiv Škofja Loke

17.08.2019. | 21:12

Rukometaši Borca m:tel, ubjedljivom pobjedom nad Škofja Lokom 32:23, revanširali su se danas, u dvorani “Borik”, slovenačkom prvoligašu za jučerašnji minimalan poraz koji su doživjeli u Prijedoru.

Lepršavo, tečno u napadu, snažno u odbrani. Tako bi se u najkraćem mogla opisti igra “crveno-plavih” u prvih 30 minuta.

Od početka su igrači Mirka Mikića nametnuli svoj tempo i, bez nekolicine najiskusnijih, Ljubišića, Ćelića, Dakića, Daničića, kao i mladih Kneževića i Dragičevića, iz minuta u minut povećavali prednost, koja je na isteku prvog poluvremena iznosila plus devet, 19:10.

Na golu je odlično branio Slađan Subotić, koji je uspio i da se upiše u strijelce, pogodivši mrežu protivnika sa svog gola, a oko 100 navijača na noge su, atraktivnim potezima, dizali momci u crveno-plavom.
Kao i u jučerašnjoj utakmici, gosti su bolje otvorili nastavak susreta i serijom 4:1, u 40. minutu, smanjuju na 20:14. U tim trenucima igrači Škofja Loke iskoristili su priliku, jer je Mikić na teren poslao većinu mladih igrača, članova drugog tima, i u narednih 6 minuta prilaze na minus tri, 21:18.

U posljednjih 10 minuta ušlo se sa istom razlikom, 24:21, ali tada osvajači Kupa BiH ubacuju u brzinu više i bilježe zasluženu, ubjedljivu pobjedu.

U domaćem timu najefikasniji su bili, najmlađi igrač danas, Luka Perić i Brazilac Giljerme Linares de Souza sa po 5 pogodaka, dok je jedan manje dao Bojan Rađenović.

 

Izvor:(SrpskaInfo)