Borac u srijedu bez četvorice na ”Pecari”

23.02.2019. | 16:35

Fudbaleri Borca u srijedu, 27. februara, na Pecari protiv Širokog Brijega igraju prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH, a na tom meču šef stručnog štaba kluba iz Platonove ulice Darko Vojvodić neće moći da računa na četiri fudbalera koja su u zimskom prelaznom roku zadužila crveno-plavu opremu.

Naime, kako prenose banjalučki mediji, u kombinaciji za sastav neće biti golman Kenan Topolović i štoper Nemanja Janičić, koji nisu registrovani na vrijeme zbog kašnjenja dokumenata iz fudbalskih saveza Hrvatske i Albanije, ali će nesmetano moći da nastupe u revanš 13. marta.

Takođe, na teren Pecare neće istrčati ni krilni napadač Almedin Ziljkić i desni bek Nemanja Lekanić, koji su u jesenjem dijelu sezone nastupali za druge klubove u BiH u kup-takmičenju. Ziljkić je, podsjetimo, brano boje ekipe Tuzla City, dok je Lekanić igrao za Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

Ohrabrujuća vijest je da povreda skočnog zgloba Saše Kajkuta, sa treninga u Sloveniji, nije teže prirode i napadač crveno-plavih bi trebalo da zauzme svoje mjesto u startnoj postavi.

 

Izvor:(borac-sport.com)