Borac u 4. kolu Premijer lige dočekuje Zrinjski

14.08.2020. | 20:04

Nema vremena za tugu i ozbiljniju analizu poraza na Grbavici, jer fudbaleri Borca već u nedelju od 17.00 časova u derbiju 4. kola m:tel Premijer lige BiH dočekuju Zrinjski. Zanimljivo, Borac već pet godina ne zna za pobjedu nad velikim rivalom i Vlado Jagodić i njegovi izabranici žele da prekinu tu neugodnu tradiciju.

-Sigurno da bi bolja atmosfera i raspoloženje bili da smo pobjedili u Sarajevu, ali to smo ostavili iza sebe. Analizirali smo kritične momente u drugom poluvremenu. Gledajući ove momke poraz na Grbavici nas je ujedinio i još jače se okrećemo Zrinjskom. Potrudićemo se da budemo mnogo bolji protiv Zrinjskog. Ne smijemo ponoviti greške iz Sarajeva. Mostarci su opasna ekipa. Oni isto tako znaju šta ih čeka ovdje. Ne razmišljamo o ničemu drugom osim o pobjedi, jasan je Jagodić.

Vlado Jagodić u nedelju može računati na sve igrače osim na rovitog Subića.

-Suludo je pričati o Zrinjskom i njihovim kvalitetima. Možda i najbolji roster imaju u cijeloj ligi. Ipak, mi se pitamo na našem terenu. Iskreno, jedva čekam utakmicu, rekao je Vladan Danilović.

Utakmica Borac – Zrinjski igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je 17.00 časova.

FK Borac i Elnos Grupa produžili su poslovnu saradnju i za narednu sezonu. Tako će Elnos i dalje biti jedan od važnijih sponzora našeg kluba.

-Nastavljamo da podržavamo Borac. Elnos Grupa kao društveno odgovorna kompanija prepoznala je značaj Borca, koji je simbol grada i smatramo da trebamo biti uz crveno – plave. Želimo Borcu puno sreće na domaćim frontovima i naravno da naprave iskorak u Evropi. Naša kompanija je već uradila tako nešto na evropskom tržištu, a mi vjerujemo da će isto uspjeti i Borac, rekao je Aleksandar Šukalo, direktor Elnosa Banjaluka.

Zadovoljstvo produžetkom ugovora nisu krili ni u našem klubu.

-Hvala Elnosu na do sada upješnoj saradnji. Mi smo pokazali da smo dobar partner i produžetak ovog ugovora nije slučajan. Želim Elnosu puno uspjeha, a nadam se da će uz nih i Borac biti jači, istakao je predsjednik Borca, Stojan Malbašić.

 

Izvor.(FK Borac)