Borac ruši negativnu tradiciju u Trebinju? Leotar je opasan domaćin, ali smo mi kvalitentniji

Borac želi da sruši negativnu tradiciju u Trebinju. Banjalučani su u dosadašnjih deset mečeva na stadionu „Police „ ostvarili samo jednu pobjedu i remi uz čak osam poraza.

Pauzu u šampionatu ekipa je iskoristila da odigra prijateljski meč protiv Lokomotive u kojem je kombinovani tim poražen, ali je ovaj meč donio jasniju sliku oko mogućnosti igrača sa manjom minutažom treneru Miljanoviću.

“Očekuje nas teška utakmica, veoma nezgodan protivnik. Leotar je dobro ukomponovana ekipa koja je digla formu. Novi igrači su im donijeli kvaliteta, a veoma dobro ih vodi kolega Krunić. Igraju timski, znaju se odgovornosti a na nama je da dokažemo kvalitet i ostvarimo pozitivan rezultat. Za nas je to svakako pobjeda kojom bi napravili dobar uvod za iskušenja koja nas očekuju u narednom periodu koji je veoma zgusnut. Ponavljam da je kvalitet na našoj strani ali to trebamo da dokažemo na terenu. Ova pauza je dobro došla da se ekipa regeneriše, posebno fudbaleri koji su imali veću minutažu”,  istakao je trener Nemanja Miljanović.

Za ovaj meč trener Borca ne može da računa na Dinu Ćorića zbog kartona. Kako je ranije klub raskinuo ugovor sa Sinišom Dujakovićem, Miljanović će morati da improvizuje.

“Vidjećemo još kako će izgledati naša zadnja linija. Nisam još odlučio oko toga. Imamo neke ideje i vidjećemo do utakmice”, poručio je Miljanović. Dosad trener nije mijenjao formaciju 4-2-3-1 a u prijateljskim mečevima šansu je na desnom beku dobio Nemanja Vukmanović.

Ostavite komentar: