Borac predstavio nova pojačanja: Tandem iz Krupe potpisao saradnju na tri godine

26.07.2021. | 12:58

Dosadašnji prvotimci Krupe Nemanja Vukmanović i Nikola Dujaković dogovorili su saradnju sa Borcem na tri godine.

Dan nakon iznenađujućeg remija sa Leotarom (0:0) u drugom kolu m:tel Premijer lige BiH, banjalučki Borac predstavio je dva nova igrača.

Crveno-plavu opremu zadužili su dosadašnji članovi Krupe Nemanja Vukmanović i Nikola Dujaković, koji su sa šampionom BiH dogovorili trogodišnju saradnju.

“I jedan i drugi dolaze iz Krupe i ovim putem želim da im poželim dobrodođšlicu. Nemanja je odigrao dobru polusezonu, pratili smo ga duži period i nakon odlaska Almedina Ziljkića, odlučili smo da ga angažujemo. Nikola Dujaković je Borčevo dijete, prošao je sve naše kategorije i neko ko standardno igra kako Premijer ligu, tako i Prvu ligu. Mlad je igrač, ali ima dovoljno iskustva na terenima naše lige i siguran sam da će predstavljati pravo pojačanje za naš klub”, rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković na današnjoj konferenciji za novinare.

Zeljković dodaje da dolaskom tandema iz Krupe, prelazni rok za Borac nije završen. Dujaković nije propustio priliku da se zahvali Krupi na svemu u proteklom periodu.

“Prošao sam šest prelijepih godina u Krupi, bilo je uspona i padova, ali svakako moram da se zahvalim ljudima u klubu. Profesionalac sam i želja mi je da se borim za trofeje. Znate već kakva je situacija tamo, manji su klub, nisu bili toliko fokusirani na borbu za sami vrh. Ovdje je već druga priča i nadam se da ću se što prije uklopiti i pomoći klubu.”

Ambicije i ciljeve sa Borcem ne krije ni Nemanja Vukmanović, piše Mondo.

“Jako sam srećan što sam došao u veliki klub kao što je Borac. Zahvalio bih se, takođe, upravi i stručnom štabu i nadam se da ću opravdati njihova očekivanja. Imamo isti cilj, a to je da opet osvojimo titulu.”

Oznake: Banja Luka, Borac, Fudbal