Borac pokrenuo humanitarnu akciju: Napunimo tribine Gradskog stadiona FOTO

16.10.2023. | 11:49

Fudbalski klub „Borac“ pokrenuo je humanitarnu akciju za djevojčicu Saru Vujinović, kćerku navijača Darka Vujinovića, koji je preminuo prije godinu dana.

Prije godinu dana napustio nas je Darko Vujinović, Borčevac od glave do pete, ali sjećanje na njega ne blijedi. U amanet nam je svima ostavio da vodimo brigu o njegovoj Sari i da joj se nađemo pri ruci šta god joj zatreba. Uz Saru je uvijek, šta god zatreba i fudbalski klub Borac, ali i čitava Borčeva sportska porodica, pa smo se ponovo latili zajedničkog posla poručili su iz ovog fudbalskog kluba.

Dodaju kako svi oni koji su sa Darkom drugovali i koji su sa njim proveli godine gledajući Borac u svim sportovima pokrenuli, akciju prikupljanja novčanih sredstava za postavljanje fasade na kući u kojoj Sara živi.

“Fudbalski klub Borac svoj doprinos daće donacijom dijela prihoda od prodatih ulaznica za utakmicu protiv fudbalskog kluba Sarajevo, koja će biti odigrana u srijedu, 18. oktobra sa početkom u 19 časova na Gradskom stadionu”, dodaju iz Borca.

Pozvali su sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj humanoj akciji i još jednom da pokažu da su uz Saru, prenosi Srpskainfo.