Borac oslabljen u Bijeljini: Trener Miljanović očekuje pobjedu i nova tri boda

26.11.2021. | 14:39

Nakon pobjede nad Rudarom iz Prijedora na domaćem terenu, banjalučki Borac gostuje u Bijeljini kod ekipe Radnika.

Ovo će ujedno biti i posljednje gostovanje Borca u ovom dijelu sezone , a utakmica je na rasporedu u nedjelju od 15 časova.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica, igramo protiv Radnika, koji se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli. Međutim, mislim da to ne zaslužuju, mislim da su imali dosta nesreće u samom startu sezone, kada su izgubili dosta bodova nezasluženo”, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Trener crveno-plavih dodao je da Radnik ima dosta dobru ekipu i da sa novim trenerom igraju jako dobro što se mogli vidjeti u posljednja tri kola, u kojima su savladali Velež u gostima te odigrali dvije jako kvalitetne utakmice protiv Sarajeva i Željezničara.

Miljanović je naglasio kako Borac očekuje jedna dosta teška utakmica, te dodao

“Što se tiče naše ekipe, u utakmicu idemo bez Milana Vušurovića koji ima kartone kao i Nikola Dujaković. Takođe, Marko Jovanović ima problema sa listom te je upitan njegov nastup u Bijeljini”.

“Naše ambicije su da uvijek idemo na pobjedu, te da privedemo ovaj dio prvenstva kraju sa dvije pobjede”, zaključio je strateg tima iz grada na Vrbasu.