Borac na Farska Ostrva ide po prolaz u drugu evropsku rundu: Nema opuštanja

12.07.2022. | 14:28

Fudbaleri Borca u četvrtak gostuju ekipi B36 Toršavn u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a banjalučki klub donosi prednost od dva gola iz prve utakmice.

Pomoćni trener Dragan Šarac poručuje da “crveno-plavi” neće braniti rezultat iz prve utakmice.

“Očekuje nas teška utakmica sa ekipom B36 na vještačkoj travi i na podlozi gdje su oni navikli igrati. Imamo 2:0, to je lijep rezultat, ali jako je težak da se brani, tako da ćemo ići tamo na Farska ostrva da igramo napadački fudbal. Nećemo se povući, nećemo braniti rezultat i pokušaćemo da igramo kao da nije bilo golova u prvom meču”, istakao je pomoćnik šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Zadnja linija Borca odradila je odličan posao u prvoj utakmici. Crveno plava mreža ostala je netaknuta, a Nikola Andrić poručuje da će, zajedno sa saigračima, dati sve od sebe da tako bude i u Toršavnu.

“Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo poluvrijeme. Kao i u prvu utakmicu, i u ovu ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u revanšu. Daćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati”, kaže Andrić.

 

Oznake: Borac, Revanš