Borac lako protiv Podrinja

26.05.2019. | 01:28

Fudbaleri Borca trijumfovali su nad ekipom Podrinja rezultatom 3:0 u pretposljednjoj domaćoj utakmici u okviru tekuće sezone Prve lige Republike Srpske.

Do odlaska na kratkotrajnu pauzu crveno-plavi će gostovati 1. junskog dana na Predgrađu ekipi Željezničar Sport tima, dok će trofej namijenjen šampionu Republike Srpske visoko u vazduh podići 8. juna, kada će na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Rudar Prijedora.

Naš tim je do rezultatske prednosti stigao u 15. minutu autogolom Vladana Tomića, koji je glavom pokušao da vrati loptu prema golmanu Saši Ćurčiću, ali ga je tom prilikom lobovao, te je ista završila u mreži. Borac je plus udvostručio nakon osam minuta igre u drugom poluvremenu, kada je Igor Aničić bio precizan iz jedanaesterca. Prethodno je u kaznemom prostoru Ćurčić oborio Nikolu Mojovića. Konačan rezultat postavljen je u 88. minutu, kada je Aničić iskoristio grešku čuvara mreže tima iz Janje i rutinski poslao loptu iza njegovih leđa.

Maksimović više nije sportski direktor Borca

Marko Maksimović

Marko Maksimović, nekadašnji fudbaler Borca, u narednom periodu neće obavljati funkciju sportskog direktora novog šampiona Republike Srpske. Naime, prema pisanju banjalučkih medija, Maksimović ostaje u klubu, ali se vraća trenerskom poslu jer je to uslov za upisivanje kursa za sticanje UEFA Pro licence.

 

Izvor:(borac-sport.com)