Borac kreće na pripreme pred Ligu šampiona: U Sloveniji “brušenje forme”

18.06.2021. | 07:57

Ekipa Borca danas kreće na dvosedmične pripreme u Sloveniju, tačnije u Bled.

Crveno-plavi će tokom boravka u Sloveniji odigrati dvije prijateljske utakmice, prvi rival je Mura s kojom će igrati 23. juna, dok će 29. juna odmjeriti snage s Olimpijom.

Prvu takmičarsku utakmicu Banjalučani će da odigraju 6. ili 7. jula protiv Kluža u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na spisku putnika je 32 igrača, a to su golmani Bojan Pavlović, Nikola Lakić, Nikola Ćetković i Luka Damjanović, te Siniša Dujaković, Dino Ćorić, Đorđe Ćosić, Aleksandar Subić, Marko Kujundžić, Marko Jovanović, Dejan Uzelac, Đorđe Milojević, Aleksandar Vojnović, Donald Mols, Dejan Bosančić, David Čavić, Dejan Meleg, Goran Zakarić, Almedin Ziljkić, Stojan Vranješ, Jovo Lukić, Panajotis Moraitis, Bojan Marković, Milan Vušurović, Amar Begić, Enver Kulašin, Amar Tahrić, Filip Račić, Branko Šević, Dejan Javorac, Boro Erić i Savao Sušić.

Mnoga od ovih imena će da otpadnu kada je u pitanju igrački kadar za narednu sezonu s obzirom da uprava kluba trenutno pregovara s nekoliko potencijalnih pojačanja.