Borac gostuje Željezničaru: “Nadam se da ćemo usrećiti sebe i navijače”

14.05.2021. | 11:54

Prvenstvena trka u Premijer ligi BiH ulazi u samu završnicu, a fudbalere Borca u nedjelju očekuje gostovanje Željezničaru, u okviru 31. kola.

S obzirom na trenutno stanje u klubu sa Grbavice, kao i rezultate „crveno-plavih“ u drugom dijelu sezone, banjalučka ekipa u dosta boljem raspoloženju dočekuje predstojeći meč. Ipak, trener Marko Maksimović poručuje da Željezničaru niko ne smije da prijeti, bez obzira na trenutnu formu i stanje na tabeli.

„To je veliki klub i utakmice Želje i Borca su istinski derbiji. U ovom momentu rezultatski imperativ je na našoj strani, Željezničar nema šta da izgubi, dok mi u neku ruku možemo. Otvorila nam se mogućnost da dođemo i do titule. Mislim da smo potpuno spremni, moja ekipa ima sve šampionske obrise i ukoliko nam bude suđeno nadam se da ćemo usrećiti sebe, pa onda i navijače Borca“, izjavio je Maksimović.

Prvotimac Borca Dejan Uzelac nada se osvajanju tri boda u nedjelju i nastavku pozitivnog niza u domaćem šampionatu.

„Bez obzira na poziciju na tabeli, Željezničar sigurno ima kvalitet. Dosta lijepe uspomene me vežu za Željezničar, proveo sam lijepo vrijeme tamo, ali nema opuštanja“, naglasio je Uzelac.

Utakmica Željezničara i Borca na programu je u nedjelju od 17 časova, piše ATV.