Borac dočekuje Kozaru – Vojvodić: Sve osim naše pobjede je neuspjeh

12.04.2019. | 13:30

Utakmicom protiv Kozare Borac završava osnovni dio prvenstva. Crveno – plavi će kao lideri ući u Ligu za šampiona, bez obzira na ishod sutrašnjeg duela.

Nakon remija u Foči cilj je povratak na pobjednički kolosjek i to nema alternativu. Prvi meč, u prvom dijelu sezone protiv Kozare u Gradišci Borac je dobio rezultatom 2:1, golovima Kajkuta i Bajića.

-Došli smo do kraja jednog ciklusa, koji je počeo brodolomom, nezasluženom eliminacijom iz Premijer lige. Naši lokalni rivali iz Krupe tada su išli na pripreme na Zlatibor, a mi smo imali samo četiri igrača i išli smo na Tjentište. Sada kada pogledate odnos nas i Krupe vidite gdje je ko. Mislim da je i ova uprava pogodila sa mnom. Odmah sam na početku rekao da kod mene ne prolaze nepotizam i nedisciplina. Radom smo sve napravili. Sjećate se turnira u Žeravici kad nas je Kozara savladala 4:1? Tada smo za neke bili nikad gori, a sad toj Kozari bježimo 23 boda! To pokazuje naš napredak. Mi smo primili samo dva gola u gostima! Trener Kozare, Igor Janković radi dobar posao tamo, ali ipak sve osim naše pobjede je neuspjeh, istakao je u dužem izlaganju Darko Vojvodić.

Trener Borca može računati na sve raspoložive snage, osim Stojana Vranješa koji je lakše povrijeđen, a u stroj se vraća Saša Kajkut.

-Očekujem pozitivan rezultat. Odmorni smo i spremni. Očekujem da ispunimo sve šefove zahtjeve i da osvojimo tri boda. Oni će doći motivisani, a na nama je da nastavimo seriju pobjeda na našem terenu, rekao je Kajkut.

Utakmica Borac – Kozara igra se sutra na Gradskom stadionu. Početak je u 16.00 časova.

 

Izvor:(FK Borac)