Borac dočekuje Klis u polufinalu Kupa BiH: Banjalučani žele opravdati ulogu favorita

Fudbaleri Borca okreću se drugom frontu – Kupu BiH, a rival u dvomeču polufinala je federalni drugoligaš Klis iz Butorović Polja.

U redovima crveno-plavih imaju jasnu ambiciju, a to je plasman u finale.

“Sutra je na redu prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Za nas možda dvije najvažnije utakmice u ovom djelu polusezone. Imamo obavezu da opravdamo ulogu favorita. Nemamo puno informacija o njima, raspitivali smo se malo kod prijatelja. Imaju u svojim redovima igrača koje ne smijemo potcijeniti. Mi trebamo ipak biti fokusirani na sebe da odradimo svoje zadatke, istrčimo utakmicu maksimalno. Imamo jedan dobar momenat poslije serije rezultata i dobre igre u Bijeljini”, rekao je Marko Maksimović.

Šef stručnog štaba Borca neće moći računati na povrijeđene Stojana Vranješa, Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića, Jovu Lukića, te Dinu Ćorića, koji je u Kupu već nastupao za Široki Brijeg.

“Unaprijed dobijene utakmice jesu najteže, ali nećemo tako razmišljati. Nećemo potcijeniti protivnika, daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat za revanš i nastavimo seriju dobrih rezultata”, istakao je vezista crveno plavih Dejan Meleg.

Utakmica Borac – Klis igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 18.00 časova.

Revanš meč na programu je 21. aprila na stadionu Vrapčići u Mostaru.

Ostavite komentar: