Borac dočekuje Izviđač u dvorani studentskog kampusa

31.05.2019. | 12:50

Rukometaši Borca prvu utakmicu finala plej-ofa za šampiona BiH igraće u Banjaluci, a mjesto odigravanja je dvorana studentskog kampusa, potvrđeno je na danas održanoj konferenciji za novinare, na kojoj se predstavnicima medija obratio direktor kluba Vladimir Branković.

U dvorani Borik se u danima vikenda održava Balkansko prvenstvo u karateu, pa je duel “preseljen” u kampus. Predstavnici kluba iz Gospodske ulice stupili su u kontakt saa rukovodstvom “skauta” u želji da se prvi finalni okršaj ipak dogodi u najvećoj banjalučkoj dvorani s obzirom da bi takmičenje u karateu moglo da bude završeno do popodnevnih časova drugog dana vikenda, ali su Ljubušaci to odbili, pa će meč definitivno biti igran u dvorani Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci sa početkom u 19 časova.

– Imali smo volju da se meč igra u nedjelju, ali Izviđač nije želio promjenu termina. Rekli su nam da ne žele da igraju u nedjelju, tako da smo prinuđeni da ipak igramo u kampusu. Jutros smo obavili sastanak sa rukovodstvom dvorane Borik, koje je pokušalo maksimalno da nam izađe u susret. U dvorani se trenutno održava Balkansko prvenstvo u karateu, koje je izuzetno važan događaj, možda i jedan od pet najvažnijih u našem gradu u ovoj godini. Čak su i ljudi iz karate saveza uložili maksimalne napore kako bi se sve završilo što je moguće prije i kako bismo mi igrali od 19 časova, ali Ljubušaci na to nisu pristali – naveo je Branković.

Druga utakmica finalne serije biće igrana 8. juna u Ljubuškom, gdje će biti igrana i eventualna majstorica.

 

Izvor:(borac-sport.com)