Borac dočekuje Drinu – Koncentracija ne smije pasti!

29.03.2019. | 12:21

Utakmicama 20. kola nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, a Borac je sutra domaćin ekipi zvorničke Drine.

U klubu vlada odlična atmosfera, koju je dodatno pojačala i jučerašnja plata. Svi u redovima crveno – plavih žele pobjedu. Da podsjetimo u prvom dijelu šampionata Borac je golom Delimira Bajića slavio u Zvorniku 1:0.

-Ovo je jedan ozbiljan klub, pored naših rezultata na terenu i uprava radi odličan posao. Plate ne kasne, imamo maksimalne uslove. Naše je samo da se posvetimo igri. Sutra nam dolazi Drina. Iskreno, malo ih se i pribojavam, ozbiljna su ekipa, znaju šta hoće. Međuti, radili smo dobro, očekujem pobjedu i sve osim našeg trijumfa bio bi neuspjeh. Prvenstvo se lomi u narednih četiri, pet kola. Nadam se da ćemo izdržati i povećati prednost nad Slogom, optimista je Darko Vojvodić, trener crveno – plavih.

U sutrašnjoj utakmici neće igrati povrijeđeni Nemanja Janičić, a pod upitnikom su Vladan Danilović, te Saša Kajkut zbog premorenosti.

-Dolazi nam nezgodna i nepredvidiva ekipa. Nisu izgubili šest, sedam utakmica, ali ako mi budemo pravi, pobjeda neće izostati, kratak je bio lijevi bek, Đorđe Ćosić.

Utakmica Borac – Drina (Z) igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 17.00 časova.

 

Izvor:(FK Borac)