Borac desetkovan pred duel sa gradskim rivalom

07.05.2019. | 23:24

Fudbaleri Borca sutra će na Gradskom stadionu, sa početkom u 18 časova, u banjalučkom derbiju snage odmjeriti sa ekipom Željezničar Sport tima. Izabranici Darka Vojvodića duel sa timom sa Predgrađa dočekuju uz prednost od 12 bodova nad drugoplasiranom Slogom iz Gornjeg Crnjelova sedam kola prije kraja, ali i uz velike kadrovske probleme.

– Čeka nas teška utakmica, pogotovo što je u pitanju gradski derbi. Ekipa Željezničara jeste mlada, ali u svom taboru ima igrače koji su nama interesantni i sigurno će neko od njih na ljeto obući Borčev dres. Mi ne možemo da računamo na Almedina Ziljkića, Stojana Vranješa, Vladana Danilovića i Sinišu Dujakovića, vjerovatno će odsustvovati i Bojan Burazor, Demir Jakupović i Nikola Mojović, a pod upitnikom je Delimir Bajić. To je stanje u ovom trenutku, ali vjerujem da ćemo ipak uspjeti da dođemo do nove prvoligaške pobjede – rekao je Vojvodić na danas održanoj konferenciji za novinare.

Borac razmišlja samo o trećoj ovosezonskoj pobjedi nad gradskim rivalom – istakao je danas Nebojša Runić.

– Jasno i glasno smo svima rekli pred start sezone da je naš jedini cilj povratak u Premijer ligu i blizu smo tog ostvarenja. Neće nam biti nimalo lako protiv Željezničara koji će doći motivisan, ali svi koji izađu na teren daće svoj maksimum i vjerujem u najbolje – naveo je Runić.

Izvor:(borac-sport.com)