“Bomba” na Malom Kalemegdanu: Miloš Teodosić stiže u Crvenu zvezdu

30.06.2023. | 13:50

Crvena zvezda je odlučno krenula u novu sezonu, već je potpisao Dejan Davidovac, a kako Telegraf saznaje, novi košarkaš kluba s Malog Kalemegdana postaće i Miloš Teodosić, koji je prihvatio ponudu da se poslije mnogo godina vrati u Srbiju.

Dugo godina unazad se pominje i spekuliše o potencijalnom povratku Miloša Teodosića u srpsku košarku i tome da konačno obuče dres kluba za koji navija od malena – Crvene zvezde.

U nekoliko navrata su i vođeni pregovori, ali plejmejker nije stigao u Beograd, nije obukao crveno-bijeli dres. Izuzetno je blizu bio 2019. godine, kada se vratio iz NBA lige, ali je tad odlučio da ode put Bolonje, gdje je potpisao sa Virtusom, gdje je proveo četiri godine. Ugovor je istekao, a stiglo je vrijeme za “povratak”.

Kako Telegraf saznaje, Teodosić je prihvatio ponudu Crvene zvezde, koja mu je ponudila jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka na još godinu dana. Ono što se još može načuti, jeste da će Teodosić dobiti i posebnu ulogu, gdje bi trebalo da pomogne u razvoju Nikole Topića.