Bokserski spektakl u Banjaluci: Pobijedila Slavija, ali i Veljko Ražnatović FOTO

16.02.2024. | 23:25

Boks je u Banjaluci ponovo u modi, a pred dupke punim tribinama dvorane “Obilićevo” bokseri Slavije izvojevali su, u ringu, novu pobjedu u Bokserskoj ligi Srbije.

“Pao” je Radnički iz Beograda ukupnim rezultatom 8:6, a banjalučka publika mogla je da uživa u sjajnoj predstavi boksera obje ekipe koji se nisu štedjeli.

“Prezadovoljan sam zbog pobjede. Pokazali smo zube još jednom. Atmosfera je bila fenomenalna i navijači su nas nosili do pobjede. Idemo dalje, želimo titulu”, poručio je Bojan Zečević, bokser Slavije.

Nakon okršaja Slavije i Radničkog na programu su bila dva profi meča. U prvom je Vladan Babić, kapiten reprezentacije Srbije, stigao do svoje šeste pobjede u profesionalnom ringu. Nakon četiri runde, jednoglasnom odlukom sudija, savladao je Dašu Simeunovića.

“Želim da se zahvalim publici i organizatorima na sjajnoj atmosferi. Bio je ovo pravi bokserski spektakl i vjerujem da su svi uživali. Drago mi je zbog pobjede i nadam se da ću ponovo boksati u Banjaluci pred ovom fenomenalnom publikom”, poručio je Babić.

U velikom finalu bokserskog spektakla u dvorani “Obilićevo” do svoje šesnaeste pobjede u profi ringu stigao je Veljko Ražnatović. U drugoj rundi uzdrmao je poljskog boksera Pjotra Budzisjevskog, a onda ga je u trećoj klasičnim nokautom poslao na pod.

“Smatram da sam dominirao od prvog zvuka gonga i da protivnik nije imao ni promil šanse. Ja uvijek idem na pobjedu, ali u Banjaluci uvijek imam poseban motiv i pred ovom fenomenalnom publikom poraz nije opcija. Bio je ovo pravi spektakl i daću sve od sebe da ponovo radim meč u Banjaluci. Ovu pobjedu želim da posvetim Žarku Еćimu, mom bratu, koji više nije sa nama”, poručio je Veljko Ražnatović.

Tribine dupke pune, a ispred još stotine onih za koje nije bilo mjesta u dvorani “Obilićevo”. Iz BK Slavije prezadovoljni što se boks vratio na velika vrata u Banjaluku.

“Obećali smo novi spektakl i mislim da su svi mogli da uživaju. Slavija se krupnim koracima vraća i uvjeren sam da ono najbolje tek predstoji”, poručio je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.