Bokserski klub Slavija dotakao dno! Petković: Predloženo održavanje vanredne izborne skupštine

18.08.2022. | 21:20

Bivši bokseri, treneri i legende Bokserskog kluba Slavija Banjaluka, zbog trenutne krize u kojoj se nalazi ovaj klub, predložili su održavanje vanredne izborne Skupštine kluba, izjavio je Srni bivši bokser Slavije Dalibor Petković.

Petković je rekao da je predsjedniku i potpredsjedniku Skupštine ovog bokserskog kluba dat ultimatum da se do ponedjeljka, 22. avgusta, oglase i da u toku iduće sedmice zakažu vanrednu izbornu Skupštinu na kojoj bi trebalo da budu izabrani novi članovi Skupštine, predsjednik Upravnog odbora, novi predsjednik kluba.

“Na prijedlog bivših, sadašnjih boksera i trenera i bivšeg člana Bokserskog kluba Slavija Nenada Borovčanina, koji je aktuelni predsjednik Bokserskog saveza Srbije, prihvatio sam mjesto budućeg predsjednika banjalučkog Bokserskog kluba Slavija”, istakao je Petković.

On je rekao da je u posljednjih par mjeseci Bokserski klub Slavija “dohvatio dno”, zbog čega je sa svojim prijateljima predložio održavanje vanredne izborne Skupštine.

Počasni predsjednik Bokserskog kluba Slavija iz Banjaluke Dragan Batar izjavio je juče Srni da su bivši bokseri, treneri i legende “Slavije” spremni da ovaj klub vrate na stare staze slave, jer je trenutno u ogromnoj krizi.

“Nažalost, sa postojećom garniturom Bokserski klub Slavija propada”, rekao je Batar, te istakao da uz pomoć institucija Srpske Slavija može da prevaziđe postojeće probleme.