Blamaža Partizana za pamćenje – 0:4 u Humskoj

25.11.2023. | 20:32

Fudbaleri TSC-a do nogu su potukli lidera šampionata i zadali im prvi poraz u sezoni.

Fudbaleri Partizana bili su u seriji od 13 uzastopnih pobjeda u Superligi Srbije, ali protiv TSC-a su izgledali daleko od onog tima koji je dominirao domaćim prvenstvom.

Ekipa iz Bačke Topole slavila je usred Humske ulice 4:0 i tako nanijela ne samo prvi poraz crno-bijelima, već im zadala i ozbiljnu “šamarčinu”.

Zapravo, Partizan je prethodni kiks u Superligi imao baš protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, kada je u prvom kolu sezone bilo 3:3. I ovoga puta je TSC lako uspijevao da stigne do mreže crno-bijelih, ali svoju su lako sačuvali netaknutom.

Da se Partizanu sprema crno veče najavio je Aleksandar Ćirković u trećem minutu kada je direktno iz kornera matirao golmana crno-bijelih Aleksandra Jovanovića.

Nemanja Stojić je u 11. minutu duplirao prednost, da bi Milan Radin već posle 33 minuta igre na semafor dodao i treći pogodak. Partizan je loše otvorio i drugo poluvreme, jer je Uroš Milovanović povisio na 0:4, a ispostaviće se da je to bio posljednji pogodak na meču.

Partizan je tako i pored silnih pobjeda u Superligi doživeo drugi debakl ove sezone, nakon onih 0:5 protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Poslije pobjede Zvezde nad Vojvodinom ranije tokom dana, Partizanova prednost na vrhu tabele se sada smanjila na samo tri boda.

Oznake: Partizan, Poraz